"De wereld is jouw showroom"

icn/menu
QRCar logo

Ook jouw auto verkopen?

Bestel QRcar vandaag nog!

Ook jouw auto verkopen?

Bestel QRcar vandaag nog!

QR stickers zakelijk inzetten.

Verkoop of verhuur je auto’s, busjes of andere zakelijke opjecten? Zet QR stickers dan in om jouw voertuigen sneller te verkopen of te verhuren.

Hoe werkt QRcar zakelijk?

Je hebt een bedrijf dat voertuigen verkoopt of verhuurt. Deze voertuigen staan vaak bij klussen, geparkeerd langs de straat of op andere plekken. QRcar maakt duidelijk aan voorbijgangers dat dit voertuig te koop of te huur is. Geinteresseerde mensen scannen de QR-code waarna ze een webpagina zien. Op deze pagina staat informatie over het object. Deze pagina kan geheel in jouw eigen huisstijl gemaakt worden. Vanaf deze pagina kunnen ze direct contact met je opnemen om het voertuig te huren of te kopen.

Wat krijg je allemaal?

Uiteraard krijg je de sticker met een QR code. Daarnaast zorgen wij voor een webpagina waarop jij informatie kunt tonen over het te verhuren of verkopen voertuig. Deze pagina maken wij helemaal in jouw huisstijl inclusief kleuren, lettertype en logo’s. Onder aan de pagina komt een contactformulier zodat mensen rechtstreeks contact met jullie op kunnen nemen.

Wij rekenen geen maandelijkse bedragen of commissies over verkopen. Voor het opzetten van de pagina’s in eigen huisstijl rekenen wij éénmalig €199. Daarnaast betaal je per voertuig een éénmalig bedrag per sticker.

Voornaam*
Achternaam*
Emailadres*
Telefoonnummer*
Onderwerp van jouw vraag*

Instellingen opgeslagen!