Te koop:

Dit is een demo van de webpagina als je de QRcode scant. Benieuwd naar hoe de sticker eruit ziet? Klik dan op de onderstaande button.

Hier komt de vraagprijs. Als je tijdens het bestellen niets invult dan komt er automatisch 'Vraagprijs: bieden' te staan.

Vraagprijs: €1250

Extra opties

Op deze plaats komt jouw tekst te staan. Vertel hier alles over de goede punten van de auto. Vermeld hier bijvoorbeeld ook hoe de auto onderhouden is geweest, of de banden nog in order zijn en andere belangrijke zaken.

Goede foto’s zijn uiteraard belangrijk. Degene die de QR sticker op jouw auto scant kan natuurlijk al de buitenkant zien. Maak daarom naast foto’s van de buitenkant vooral ook mooie foto’s van de binnenkant.

Het is raadzaam om de auto van tevoren even op te ruimen. De kans dat iemand contact met je opneemt is dan groter. Immers: De binnenkant van de auto laat vaak zien hoe zuinig iemand op zijn auto is.

Hieronder kun je nog 3 korte zinnen de unieke eigenschappen belichten. Denk hierbij aan extra’s die je bij de auto krijgt en of dat er nooit in de auto gerookt is.

Direct contact met de eigenaar?

Hieronder kun je direct contact opnemen met de eigenaar van deze auto. Het is aan de eigenaar of deze  weer contact met jou opneemt.

Reacties van autobedrijven en opkopers worden niet op prijs gesteld.

Dit is het formulier waar geïnteresseerden contact met je op kunnen nemen. Ze laten hun gegevens, eventuele vragen en een bod achter. Jij ontvangt dit op het emailadres wat je tijdens het bestellen hebt opgegeven.Jouw mailadres is niet zichtbaar voor bezoekers.

Zo maak je de meeste kans!

Ook jouw auto verkopen via QRcar?

Bestel de QRcar
webpagina + QR sticker

Bestel jouw QR sticker met bijbehorende webpagina en plak deze op jouw auto.

Mensen scannen
de sticker

Geïnteresseerden scannen de QR code en bekijken alle informatie op jouw webpagina.

Kopers nemen
contact op

Potentiële kopers nemen rechtstreeks contact met je op. (optioneel via telefoon of WhatsApp.)